No fakt, dlatego ja sobie przed spotem zapodam coś na szybko, Wieśmacka z McD.
światła cofania i kilka innych pytań
Zwiń
X
-
światła cofania i kilka innych pytań
Witajcie ponownie
Zauważyłem , że przy mojej o1 nie ma świateł cofania.Bezpiecznik jest ok żarówki ok W związku z tym mam kilka pytań .
1.Czy posiada ktoś przyzwoity schemat -najlepiej z oznaczeniami przewodów (hehe ale to chyba zbyt wiele wymagam)
2. Jest to 7 bezpiecznik dzwoniłem od niego do lampy ale przejścia nie ma -zwarcia na masę też nie - wygląda mi to na przerwany przewód lub rozłączony . I stąd pytanie czy od bezpiecznika do lampy jest jeszcze jakiś element przełączający - np czujnik biegu wstecznego lub inne cudo .Ewentualnie proszę o krótki opis obwodu.
3 Gdzie umieszczony jest czujnik biegu wstecznego ?
Z innej beczki
4. Zauważyłem że nie mam bezpiecznika centralnego zamka na pozycji 6 czy do alarmu lub czegoś innego mógł być on podłączony do czegoś innego ?
5. Jak już przyglądałem się bezpiecznikom zauważyłem że do siedzenia przedniego kierowcy( z airbagami) dochodzi 2 wtyczki . Jedna z nich nie jest podłączona - czy to normalne czy wypięła się/ktoś jej pomógł? U drugiego siedzenia nie zauważyłem 2 wtyczki tylko jedną.
Pozdrawiam Wojtek
-
-
Nabuch, sprawdź czujnik na skrzyni biegów od wstecznego. Na forum juz było kilko takich tematów. Poszperaj coś zawsze znajdziesz
[ Dodano: Sro 28 Paź, 09 19:20 ]
Masz tutaj nawet z fotka http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...zujnik+cofania
Komentarz
-
Komentarz